tirsdag 10. juli 2012

Takstoler på garasjen

I går var vi så heldige at vi fikk tak i en kranbilfører som kunne hjelpe oss med å få på takstolene på garasjen. I tillegg var to flinke snekkere på plass (de samme som hjalp oss med takstolene på huset), sammen med Christian, for å snekre fast takstolene. Vi begynner å få et godt inntrykk av hvordan hus og garasje blir!:-)





Nå mangler kun spissene og takstolene på utstikket foran inngangsdøra. Deretter er det undertak og takstein som står for tur, slik at huset blir tett.

Vi har også kikket litt på takstein, gulv og klebersteinsovner. Hmm, skal vi ha blank eller matt takstein? Vi fant ut at vi skal ha to klebersteinsovner i stedet for tre, en oppe og en nede. Hvor skal ovnen nede stå? Etter mye diskusjon og planlegging av veggriving og diverse(!), fant vi ut at ovnen nede skal stå på hjørnet ved kjøkkenet / stua. Gulv..parkett eller laminat? Parkett i hovedsak med litt laminat? Mye fine gulv, mye å tenke på - slitasje, varme, utseende, pris... Men det er vel en stund til vi MÅ bestemme oss for gulvet..;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar