søndag 20. januar 2013

Januarnews

Det er jammen en stund siden forrige oppdatering, men det har skjedd en god del siden i fjor..! Christian har vært mye på huset og dirigert og ordna, jeg har ikke vært der så mye. Fredag var Christian, mellomste schwestern og jeg der. Snekkerne sto på i 2. etg. Det har virkelig blitt forandring siden midten av desember..og det er så GØY!!:-)

Trappesnekkeren har vært hos oss (det viste seg at trappeoppgangen var for kort..........men det var noe som kunne fikses - pjuh - og det har blitt fikset), elektrikeren har vært hos oss og trukket ledninger rundt omkring der vi har slisset, rørleggeren har vært hos oss - og han / de skal komme til oss igjen på mandag for å ordne rør i 2. etg. Derfor må snekkerne være ferdig med veggene på badene og ha alt i orden til mandag. Det så ut som de var godt i gang på fredag!

Det har blitt gipset i trappeoppgangen, og i 2. etg. har det kommet opp flere vegger. I tillegg er så og si isoleringen snart ferdig i taket. I garasjen står "varmedoningen", så der var det faktisk ganske varmt og forhåpentligvis snart tørt og klart til isolering.

Master bedroom

Badet vårt

Gang og trappegelender, Susanne poserer på badet mot sørøst:-)

Isolering av tak og yttervegg er ferdig på begge soverommene i 2.etg.

Boden vår på høyre siden av trappa, badet vårt rett fram
 
Trappeoppgangen er ferdig gipset
 
Ledninger henger ned fra taket på kjøkkenet ..
 
.. og på vaskerommet og badet.
 








1 kommentar: