onsdag 14. august 2013

Flere dører på plass:-) + rørlegger og elektrikerbesøk :-)

Rørleggeren hadde vært hos oss i går også. Det sto en varmtvannsbereder på vaskerommet. Røret under utslagsvasken var fikset og skapet på badet nede var påbegynt.


  








Vi hadde ei ettermiddagsøkt som vanlig og i går satte vi inn tre dører. Vi fikk god hjelp av fadern - i går også:-) Tusen takk!!

Vaskeromsdøra

Badet oppe




Vårt bad



I dag..ja, where to begin.. Vi var på Maxbo hos vår mann, Nils, for å ta ut lister. De skal han kjøre til oss i morgen:-) Vi kjøpte også med dørhåndtak til alle innerdørene. 

På dagen i dag har vi hatt både rørlegger og elektriker på huset. Det så jammen svart ut en stund da vi trodde at kjøkkenet måtte endres pga feil plassering av skap og oppvaskmaskin. Rørene til vasken var nemlig i veien for oppvaskmaskinen, så vi hadde plassert rommet til oppvaskmaskinen feil...! Rørlegger så det som en litt utfordrende oppgave, men heldigvis kunne vi bare bytte plass på skapene, slik at oppvaskmaskinen kommer et hakk mot høyre. Pjuh!!!

Skapet til høyre sto egentlig enda et hakk mot høyre

  ..men nå er hullet til oppvaskmaskinen på høyre side, der det er plass til den...
 
 
Ellers (bortsett fra at han fikset rørene under kjøkkenvasken vår:-)) monterte rørlegger toalettet på badet nede, speilet på badet nede og pakket ut dusjkabinettet! 







Rør under oppvaskkummen

Rørene som gjorde at det ikke var plass til en oppvaskmaskin der


Elektriker installerte kontakt til oss på boden og strøm bak badekaret pluss monterte et lys over speilet på badet vårt OG satte opp det tekniske skapet. Det ble derimot ikke montert i dag, men det blir gjort neste gang han kommer. :-)

Lys i boden må vi ha :-)

Og bobler i vannet :-D

Lyset til høyre er ferdig montert


Teknisk skap


Vi fikk ikke påkoblet vannet i dag fordi vi måtte finne igjen vannstoppekrana(eller hva det heter..?) ute foran garasjen. Christian måtte grave og hakke og stå på i nesten to timer for å finne den igjen... Lykken var stor da vi endelig fant den.....! :-D






Vi måtte grave opp hele plassen foran garasjen.. Jepp! Blir litt støl til kvelds! 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar