onsdag 17. juli 2013

Flis og fug, parkettlegging, vask og søppelrydding

Mandag ble den andre halvdelen av flisgulvet på vaskerommet lagt - og i går ble to av veggene fuget! På mandag fikk vi lagt en del parkett i 2. etasje. Det tar tid å få det til å passe rundt hjørner og at det skal henge sammen med bord i andre rom, men det gikk ganske greit! Christian la parkett på hele kontoret alene - det ble kjempebra:-) I går var den store ryddedagen - vi kastet mye søppel og et par tonn med papp.. Gulvet nede ble vasket flere ganger, vinduer ble vasket og badet i 2. etasje ble vasket.


Mandag:
Kunsten å få bordene til å passe når vi ikke skal ha terskler mellom rommene var en liten utfordring - og vi måtte legge motsatt vei - men det gikk heldigvis bra

Hjørnesoverommet


Her har vi fått på ei rekke til

Soverommet vårt

Christian måtte skjære til rundt veggen ved kontoret - det ble very good

Kontoret

Andre halvdel av vaskeromsgulvet. Kjempefint gulv:-)
 
Tirsdag: Jeg fikk bursdagsgave av Else Kari og Håvard i dag!-D : Dobbeldyne, sengetøy og laken!!:-) Har lyst til å legge på og overnatte med en gang....:-)
 
Fuget vegg

Det ble kjempefint med lys fuge!

Vindusveggen ferdig fuget


Parketten helt ferdig lagt på kontoret - nå mangler kun gulvlist, en vask og litt møbler her :-)


Moro å se stuegulvet igjen! Else Kari vasket både gulv og vinduer etter at ho og jeg ryddet ut kilosvis med papp og søppel - som vi senere la opp i hengeren. En hel bilhenger ble stappfull! DE blanke vinduene - vi ser jo skogen! Den er grønn! Vi har ikke sett ordentlig ut av vinduene på månedsvis..det har bare vært "grå tåke".. ;-)

Kjøkkengulvet

Inngangspartiet ble også ryddet for skrot og verktøy - skrotet ble kastet på hengeren og verktøyet plassert i garasjen. Gulvet ble rett og slett fint etter at det ble både støvsugd og vasket fri for kaffeflekker og flislim o.l......
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar